Szépségtippek!

Az alvás okozta ráncok sajnos léteznek!

Balogh Anita, kozmetikus és sminktetováló
2021.10.24 20:57
Az alvás okozta ráncok sajnos léteznek!
  • Tudtad, hogy kétféle ránc létezik a bőrödön?
    Mi is nagyon meglepődtünk ezen. 
    A barázdák és a ráncok az öregedés és az alvás következtében alakulnak ki. Mi a különbség? 

Az idő előrehaladtával kialakult ráncok, a legismertebbek, amelyeket mindannyian jól ismerünk, többnyire ezek vízszintesen jelennek meg, amelyek az arcunkon és a nyakunkon láthatóak az ismétlődő mozdulatoktól, például az arc mimikájától, vagy a nyak mozgása közben alakulnak ki. Ezek a kollagén csökkenésével, így a bőr rugalmasságának elvesztésével járnak, ami az öregedésnek köszönhető. Többségben finom vonalakat jelentenek a szem alatt, már a 20-as éveink második felében, vagy homlokráncok amelyek a 30-as éveinkben kezdenek megjelenni.

 

Az alvás okozta ráncocskák, mindig függőleges vonalként jelennek meg, a bőrre gyakorolt ​​megnyújtott nyomás miatt. Ezek a vonalak azonban nem csak az arcon jelennek meg, sok oldalt alvó kezdi észrevenni ezeket az alvás okozta ráncokat a dekoltázs területén. Ezek a vonalak egy idő után hajlamosak egyre hosszabb ideig látszódni reggelente a kollagén vesztés miatt.

 

Nézzük hogyan kezelhetjük ezeket a bosszantó öregedési és alvás okozta ráncokat?

 

1. A legfontosabb bőrápoló termék, mindig a fényvédő legyen! Igen, már a csapból is ez folyik, hogy használjunk fényvédőt, de hidd el, nem véletlenül van ez így! Tudományosan bizonyított, hogy a napsugárzás a vezető oka az öregedés okozta ráncoknak!

https://www.coolskin.hu/toskani_fenyvedo_spf_50

 

2. Selyem, vagy szatén ágynemű - Cseréld ki a párnahuzatokat, amelyek megnyomhatják a bőrt! Ez segít abban, hogy az arcod “csússzon” az anyagon, és ezáltal csökkentse az arcon kialakuló ráncokat.

 

3. Nem saját forgalmunk növelése miatt, de a 100% -ban orvosi minőségű szilikon tapaszaink, bizonyítottan segítenek csökkenteni az öregedési és az alvási ráncok kialakulását. Használatuk közben, simán, mintegy kifeszítve tartják a bőrfelszínt, így megakadályozzák, hogy a bőr meggyűrődjön. Szeretnéd csökkenteni az arcodon vagy a dekoltázsodon található ráncok kialakulását? Próbáld ki a többször használható szilikon tapaszainkat melyek, költséghatékonyan segítenek enyhíteni vagy megelőzni a ráncok kialakulását. Egy használat mindössze 500-700Ft-ba kerül, szóval valóban költséghatékkony megoldás, a nemzetközi visszajelzések alapán a vásárlók 90%-a elégedett volt a hatásukkal. Férfiaknak is ajánljuk a használatukat. https://www.coolskin.hu/ranctalanito_szilikon_tapaszok
 

4. Aludj a hátadon - tudjuk, hogy nem könnyű változtatni az alvási pozíción, de ez segíthet abban, hogy ne alakuljanak ki azok a bizonyos redők és gyűrődések.

 

5. Erőteljes ránctalanító kezelést szeretnél? Használj retinolt! A retinol kezdőknek kissé ijesztő lehet, de ha ezt beépíted a bőrápolási rutinodba, nagyszerűen kezelheted a ráncokat és segít elkerülni a továbbiak kialakulását. Lassan iktasd be a retinolt, hogy lásd, hogyan reagál a bőröd, majd kezdd el hetente néhány alkalommal használni. Kezdj inkább gyengébbel és, ha arra jól reagál a bőröd, próbáld ki az erősebb verziót belőle.

6., Reggel pedig használd mellé a kedvenc hidratáló szérumodat vagy fényvédődet, ezt sose felejtsd el! Bármit használsz, mindig nézd meg az INCI-t (összetevő lista), a mi szérumunk csak természetes hatóanyagokat tartalmaz, könnyed textúra és gyors felszívódás jellemzi. 


https://www.coolskin.hu/hidratalo_ranctalanito_szerum