Fátyolmaszkok és Hámlasztó kendő

Fátyolmaszkjaink 22-24 féle különleges hatóanyagot tartalmaznak. Bio cellulóz anyagának köszönhetően, 100%-ban lebomlanak. A termék formai kialakítása és magas hatóanyag összetétele garantálja a kiválasztott terület hatékony feltöltését. A dekoltázs és az arc specifikus maszk mellett megtalálható kínálatunkban, kifejezetten a szem alatti terület ápolására szolgáló fátyolmaszk is.

Nézet:
Sorrend:

Mi is a fátyolmaszk?

A fátyolmaszk esetében, a bőrápoló hatóanyagokat, nem krémszerűen kell felvinni, mint egy pakolásnál, hanem egy vékony, szövetszerű/bio cellulóz anyagot itattak át az összetevőkkel, amit rásimítunk az arcunkra. A maszkok a dél-koreai bőrápolási rutin részeként indultak hódító útjukra.

Mire figyelj a kiválasztásánál?

Elsőként gondold át, mire szeretnéd használni. Csak hidratálásraamivel heti 1-2 alkalommal kiegészítenéd bőrápolási rutinodat, vagy valamilyen konkrét bőrprobléma kezelésére. Ha ez utóbbi, keress célzottan, hiszen hidratálás szempontjából a többség fel van vértezve a megfelelő összetevőkkel.

Ne a boltban kezdd el nézegetni az összetevőlistát, mert a többség sok latin kifejezést tartalmaz. Inkább csekkold a terméket előre a neten. A hidratálók és a fontosabb összetevők, általában az összetevőlista elején állnak,ez ugyanis utal arra, miből van több és miből kevesebb a készítményben. Gyakori hidratáló hatóanyag a vízmegkötő hatású glicerin és a hialuron sav, B3-vitamin.

Mivel egy fátyolmaszkot legalább 15-20 percig érdemes az arcunkon hagyni, főleg az érzékeny bőrűek ügyeljenek rá, hogy ne  tartalmazzon illatanyagot és parabéneket.

A legjobb választásnak azok a fátyolmaszkok bizonyulnak, amelyben antioxidánsok és gyulladáscsökkentő összetevők is vannak, hiszen ettől lesz szép, egységes a bőrkép. Általában ezek valamilyen növényi kivonatok lesznek, mint pl. aloé vera, uborka, vagy a zöld tea.

Tipp:

Bármi is legyen a célod, érdemes kiegészítő elemként tekinteni a fátyolmaszkokra, hiszen egy jó minőségű szérum rendszeres használatát nem helyettesíti.

https://www.coolskin.hu/hidratalo_ranctalanito_szerum