Fantasztikus együttműködés! :-) Wrinkle? Wrinkles Schminkles!

Sziasztok!

Webáruházunkat azért hoztuk létre, mert szerettünk volna, egy olyan népszerű termékcsaládot megismertetni veletek, amivel egy külföldi utunk során volt szerencsénk találkozni.

Az akkor még számunkra is ismeretlen szilikon tapaszok, nagyon hatékonynak bizonyultak. Kis kutakodást követően, hamar rájöttünk, hogy a kiváló termékek, akkor már Ausztráliától, az Egyesült Államokig ismertté váltak. Magyarországon azonban, eddig nem volt elérhető. Büszkék vagyunk rá, hogy hazánkban, a Wrinkles Schminkles termékcsaláddal elsőként a mi kis web-áruházunkban találkozhattok. Számos szépségápolási terméket kipróbáltunk már, de a Wrinkles Schminkles kozmetikumoknál már az első használat után tudtuk, hogy megtaláltuk a számunkra megfelelőt!

Meggyőződésünk, hogy ebben a termékcsaládban, sokan megtalálhatják, azt amire vágynak, illetve szükségük van a bőr- és szépségápoláson belül. A rendkívüli összetevők, hatóanyagok, a bőröregedés kezelésében elért eredmények mind arra sarkalltak minket, hogy Magyarországon is elérhetővé tegyük ezeket a termékeket. Így jött létre a coolskin.hu webáruház.

Nagyon hálásak vagyunk minden visszajelzésért! 

Viszlát ráncok!

Üdvözlettel,
Anita és ÁrpiAnita_Árpi

Szeretnél többet tudnia márkáról, a termékek fejlődéséről?

Wrinkle Schminkles, egy bohókás név, de tudományos kutatások, elégedett felhasználók támasztják alá a név mögötti termékcsalád hatásosságát. A termékek már 15 országban elérhetőek, az Egyesült Államokban, illetve Ausztráliában pedig nagyon népszerűek. Mostantól már Magyarországon is elérhetőek. A márka sikere leginkább azzal magyarázható, hogy olyan új lehetőséget teremt az otthoni bőrápolásban, amely megfizethető, nem időigényes, a végeredmény pedig szemmel látható.

Az évek múlásával megjelenő ráncok szerencsére ma már nem csak úgy tűntethetők el, hogy kés alá fekszünk, emiatt pedig egyre népszerűbbek, a non-invazív megoldások. Ilyen kezelést kínál a szilikon tapaszok használata is. A folyamat nem is lehetne egyszerűbb, mindössze három lépésre kell figyelni. Első lépésként fel kell ragasztani a lapokat – különböző területekre elérhetők –, célszerű lefekvés előtt felhelyezni, majd ébredést követően eltávolítani. Tisztítsuk meg a használt tapaszokat, az erre a célra kifejlesztett speciális tisztítóoldattal (Silicone Patch Cleanser), majd következhet arcbőrünk teljes hidratálása, a reggeli szérummal (Morning After Glow Serum).

A termékcsalád megálmodója és alapítója Gabrielle Requena, akit ma már sikeres feltalálóként és üzletasszonyként ismer a világ. Elmondása szerint tanulmányai, üzleti érzéke és tapasztalata tette lehetővé számára, hogy egy olyan márkát hozzon létre, amelyet ennyire megkedveltek az emberek.

A márka története ott kezdődött, hogy Gabrielle-t, sok más nőhöz hasonlóan, elkezdték zavarni, a dekoltázsán megjelenő kisebb ráncok. Ezek eltüntetése késztette a Wrinkles Schminkles termékek megalkotására. A termékek 100% százalékban orvosi szilikonból készülnek, többször felhasználhatóak (akár 20-30 alkalommal) és kifejezetten azokat az érzékeny területeket célozzák, ahol akár idő előtt megjelenhetnek az apró ráncok. Felvehetjük a harcot a dekoltázson, a nyakon, a homlokon, a kézfejen, a szem és a száj környékén megjelenő ráncokkal is. 

A szilikon tapaszokat lefekvés előtt felragasztva, vagy akár egy esemény előtt pár órával, a kívánt területre, feszesen és gyűrődésmentesen tarthatjuk a bőrünket és kisimíthatjuk apróbb ráncainkat, a mélyebbeket pedig halványíthatjuk.  Az orvosi szilikon, pozitív tulajdonságának köszönhetően a tapaszok hidratálnak és fokozzák a véráramlást a bőr felső rétegeiben, segítve ezzel a kollagén termelődését. (A szilikont az orvostudomány már régóta használja például a hegek kezelésére, és számtalan tanulmány támasztja alá pozitív hatását. A termékcsalád ugyanazt az elvet alkalmazza, a test különböző részein lévő ráncok látványos lágyításáért és kisimításáért.) A termékekhez felhasznált szilikon bizonyítottan gyógyítja és korrigálja a bőrhibákat, mindezt ráadásul kényelmesen és fájdalommentesen. Használatukkal látványos és megkérdőjelezhetetlen eredményeket érhetünk el.

A márka számára rendkívül fontos az innováció, így a szilikontapaszok mellett más termékeket is kifejlesztettek. Prémium hámlasztó (peeling) termékcsalád, illetve fátyolmaszkok is elérhetők a kínálatban. Ezzel még teljesebbé téve a bőrápolás folyamatát. Kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre is. A termékek állatkísérlet-mentesek, nem tartalmaznak parabént, sem színezékeket.  A legtöbb termék többször is használható, a fátyolmaszkok pedig egyedülálló módon teljesen lebomló anyagból készülnek.

Legyen szó tehát a mellkasunkról (Chest Wrinkle Patch), a szemünkről (Eye Wrinkle Patches), a homlokunkról (Forehead Wrinkle Patch), az ajkunkról (Mouth & Lip Wrinkle Patches), a nyakunkról (Neck Wrinkle Patch) vagy a kezünkről (Hand Wrinkle Patches), ma már lehetőségünk van arra, hogy harcoljunk az öregedés jelei ellen. Nőknek, férfiaknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek egyaránt ajánlott a termékek használata.

A termékek sikerét, népszerűségét bizonyítja az is, hogy több tévéműsorban – The Real Housewives of Sydney, Revenge Body with Khloé Kardashian, The View, az ausztrál Cápák között – is „szerepeltek” már.