Szépségtippek!

Mi is a fátyolmaszk?

Balogh Anita, kozmetikus és sminktetováló
2021.08.16 12:10
Mi is a fátyolmaszk?
A fátyolmaszk esetében, a bőrápoló hatóanyagokat, nem krémszerűen kell felvinni, mint egy pakolásnál, hanem egy vékony, szövetszerű/bio cellulóz anyagot itattak át az összetevőkkel, amit rásimítunk az arcunkra.
A maszkok dél-koreából indultak hódító útjukra.
Használj heti 1x fátyolmaszkot és az eredmény nem marad el!
????Extra tipp: Használat előtt tedd hűtőbe és még hatékonyabban tünteti el arcodról a kellemetlen puffadtságot.
Mire figyelj a kiválasztásánál?
Elsőként gondold át, mire szeretnéd használni. Csak hidratálásra, amivel heti 1-2 alkalommal kiegészítenéd bőrápolási rutinodat, vagy valamilyen konkrét bőrprobléma kezelésére. Ha ez utóbbi, keress célzottan, hiszen hidratálás szempontjából a többség fel van vértezve a megfelelő összetevőkkel.
Ne a boltban kezdd el nézegetni az összetevőlistát, mert a többség sok latin kifejezést tartalmaz. Inkább csekkold a terméket előre a neten. A hidratálók és a fontosabb összetevők, általában az összetevőlista elején állnak, ez ugyanis utal arra, miből van több és miből kevesebb a készítményben. Gyakori hidratáló hatóanyag a vízmegkötő hatású glicerin, a hialuron sav és a B3-vitamin.
Mivel egy fátyolmaszkot legalább 15-20 percig érdemes az arcunkon hagyni, főleg az érzékeny bőrűek ügyeljenek rá, hogy ne tartalmazzon illatanyagot és parabéneket.
A legjobb választásnak azok a fátyolmaszkok bizonyulnak, amelyben antioxidánsok és gyulladáscsökkentő összetevők is vannak, hiszen ettől lesz szép, egységes a bőrkép. Általában ezek valamilyen növényi kivonatok lesznek, mint pl. aloé vera, uborka, vagy a zöld tea.
Rengeteg fátyolmaszk megtalálható a boltok polcain, de nem mindegy milyen összetevőket tartalmaznak!
▫️Fátyolmaszkjaink 22-24 féle értékes összetevőt tartalmaznak!
▫️Érzékeny bőrre is tökéletes választás.
▫️Bio cellulóz anyagának köszönhetően, teljesen lebomlik, így a környezetet sem terheled.
▫️Nem végeztek állatkísérleteket a termékek előállítása során!
▫️15-20 perc után, azonnal látható eredmények!
????Tipp:
Bármi is legyen a célod, érdemes kiegészítő elemként tekinteni a fátyolmaszkokra, hiszen egy jó minőségű szérum????rendszeres használatát nem helyettesíti.