Szépségtippek!

Miért érdemes kipróbálni a ránctalanító szilikon tapaszainkat?

Balogh Anita, kozmetikus és sminktetováló
2022.02.20 07:21
Miért érdemes kipróbálni a ránctalanító szilikon tapaszainkat?

A Wrinkles Schminkles küldetése, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben és lassìtsuk a  ráncok kialakulását. Ìgy nyugodtan pihenhetünk,  amíg a szilikon tapaszok kifejtik hatásukat a bőrünkön. Gabrielle, a cég alapítója 2018-ban részt vett az Ausztrál Cápák közöttben, ahol bemutathatta termékét. A Cápáknak is nagyon tetszett a termék, végül a műsor után megállapodás is született egyikükkel.

Uraim ez a pár sor nektek is hasznos lehet, ha már megjelentek az első szarkalábak, vagy homlok ráncok. :-)

 

Könnyen használhatóak és bármikor beillesztheted a napirendedbe!

Akár egész éjjel, vagy napközben egy pár órára helyezed fel a kritikusnak vélt területre, a tapaszok tökéletes kiegészítői az otthoni bőrápolási rutinnak. A legjobb az egészben, hogy szalonminőségű eredményeket produkálnak és még csak el sem kell hagynod otthonodat!

Hipoallergén és teljesen veszélytelen a használata, így valóban bármikor használhatjuk.

 teljesen ártalmatlan

Home officeban, vagy akár egy online meetingen is nyugodtan viselheted az egyes darabokat, hiszen annyira diszkrétek, hogy nem fog feltűnni senkinek.

home office

Egyedülálló módon dolgoznak.

Klinikailag bizonyított, hogy a ráncsimító, szilikon tapaszok feszesen tartják a bőrt és megakadályozzák a ráncosodást, miközben serkentik a kollagéntermelést és támogatják a bőrünk természetes hidratálását. A kollagén az a létfontosságú fehérje, amelyre szükség van a bőr szépségének megőrzéséhez. Az életkor előrehaladtával csökken a kollagéntermelés, ami a bőr rugalmasságának és teltségének elvesztéséhez vezet.

Nem véletlen, hogy több termékünk is számos díjazásban részesült már.

Szeretsz az oldaladon aludni, de aggódsz a gyűrődés által kialakult ráncok miatt? Segíthetünk leküzdeni ezeket a vonalakat!

A nők több mint 90%-a oldalt fekve alszik, ez közismerten gyűrődéseket és ráncosodást okozhat a bőrön. Van egy egyszerű megoldás, amellyel simább bőrre ébredhetsz. A Wrinkle Schminkles termék 100% orvosi minőségű szilikon, amely a bőrrel együttműködve segíti a hidratációt és fokozza a véráramlást, elősegìtve ezzel a kollagéntermelést. Feszesen tartják a bőrödet, ami nem tud meggyűrődni.

Az orvosok ugyanezt a technológiát alkalmazzák.

Bizonyára hallottad már korábban is, hogy az orvosi minőségű szilikont, régóta használják az orvosok a hegek kezelésére. A Wrinkles Schminkles ugyanazt a technológiát alkalmazta a ráncok és az enyhe vonalak csökkentésére. Mivel a hegek  enyhítésére alkalmas, kézenfekvő, hogy a finom ráncokon is képes segíteni.

Újra felhasználhatók így gazdaságosak is, nem csak környezettudatosak.

A szilikon párnák újra felhasználhatóak, ha óvatosan és gondosan megtisztítod a használatuk után, akkor körülbelül 10-30 használatot tesz lehetővé csomagonként! Használd amikor csak gondolod, tisztítsd meg és ismételd meg újra, amikor eszedbe jut. Elhasználódást követően, a szelektív hulladékgyűjtőbe helyezheted.

Mivel többször használhatod, így egy-egy kezelés csupán 500-600 Ft-ba kerül, ami valljuk be nem több, mint egy habos Cappuccino ára.

 

Az időt természetesen nem tudjuk megállítani, de lelassíthatjuk a ráncok megjelenését!

Nézzetek szét termékeink között és bármi kérdés felmerülne, szívesen válaszolok!

 

Viszlát ráncok! Hello szép bőr!

 

#egyszerű #többszörhasználható #környezettudatos #ránctalanítás #szépségápolás #bőrápolás #coolskin❤️