Szépségtippek!

Fátyolmaszkok hatása a környezetünkre

Balogh Anita, kozmetikus és sminktetováló
2021.11.07 14:51
Fátyolmaszkok hatása a környezetünkre

Vasárnap este van, lazítasz éppen egy csésze teával a kezedben és kedvenc fátyolmaszkoddal az arcodon, vagy dekoltázsodon… Egy ilyen lazulós este után, gondolkodtál már azon, hogy mi történik a fátyolmaszkoddal, miután levetted a csodálatossá varázsolt bőrödről és a kukába dobtad?

Sajnos amellett, hogy megadják a szükséges hidratálást és ragyogást, rengeteg hulladékot termelnek, ami nem tesz jót a környezetnek!

Környezetvédők figyelmeztettek az egyszer használatos szépségápolási termékek, negatív kumulatív hatásaira! Sajnos a fátyolmaszkok is ezek közé tartoznak! Sok lapmaszk olyan anyagból készül, amelyek bár könnyen lebomlónak tűnnek, azonban általában nem szerves és biológiailag nem lebomló vegyszerekbe áztatják és hulladéklerakókba kerülnek. Más maszkok szintetikus anyagokból, például nylonból készülnek, amelyek, mint tudjuk, egyáltalán nem környezetbarát anyagok.

De a jó hír az, hogy a Wrinkles Schminkles fátyolmaszkokkal, élvezheted a hidratált bőr gyönyörű ragyogását, miközben kíméled a környezetet is! Termékeink biocellulózból készülnek– a biocellulóz egy természetes rost, amely kíméli a környezetet, biológiailag lebomlanak és ami még szuper bennük, hogy segíti az összetevők gyors felszívódását. Más maszkok használata esetén, javasoljuk, hogy keress olyan termékeket, amelyek újrahasznosított szálakból készültek, komposztálhatóak, vagy biopamutból készültek.

A Wrinkles Schminkles InfuseFAST Biocellulose Sheet Mask termékcsalád prémium biocellulóz anyagból készülnek, amely szerves, növényi eredetű, biológiailag lebomló, hidrofil és környezetbarát. 100%-ban lebomlanak és 8 héten belül teljesen eltűnnek a föld talajában. Hidratáló szemmaszkjainkkal, kollagénes arcmaszkjainkkal és öregedésgátló dekoltázs maszkunkkal,  anélkül élvezheted termékeink előnyeit, hogy bűntudatot éreznél a környezetszennyezés miatt. A környezettudatosság mellett a rendkívüli hatóanyag tartalom miatt is alighanem az egyik legjobb fátyolmaszk. A Wrinkles Schminkles-nél kiemelt hangsúlyt fektetnek a kezelni kívánt felületre, ezért alakították ki a három különböző, tökéletesen illeszkedő változatot.

Az egyszer használatos termékek szennyező anyagok, ezért a fenntartható alternatívákra cserélésük egyszerű lépés, amellyel kiegészíthetjük szépségápolási rutinjainkat!

Környezettudatos márkaként, céljuk az, hogy minimalizálják a bolygón előforduló károkat, ezért a hidratáló, ránctalanító szérumunk, a szilikon tapasz tisztítónk és az újrafelhasználható szilikon tapaszaink, 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Karácsony közeledtével tökéletes ajándék lehet, ha szépséget és ragyogó bőrt ajándékozunk szeretteinknek.

Nézzetek körül nálunk, különleges termékeket találhattok:

Webshophoz kattints az alábbi képekre ⇓