Szépségtippek!

Nyári bőrápolás

Balogh Anita, kozmetikus és sminktetováló
2022.06.24 10:54
Nyári bőrápolás

A nyári időszakban a bőr erőteljesebben zsírosodik, izzad, ezért a szennyeződések könnyebben megtapadnak a bőrünkön. Emiatt könnyebben tömítheti el a pórusokat is. Próbáljunk nagyobb gondot fordítani a bőr tisztítására, a pórusok összehúzására.

A másik jellemző probléma lehet ebben az időszakban a légkondicionáló, illetve a nyaralás során a tengeri, sós víz szárító hatása. 

Nyáron érdemesebb könnyebb állagú, úgynevezett O/V (olaj a vízben típusú) krémeket választanunk.

Célszerű, nem csak a nappali ápolásra szorítkozni, hiszen éjszaka a bővebb vérellátásnak köszönhetően, bőrünk még hatékonyabban tudja befogadni a hatóanyagokat. Heti egyszer érdemes egy hatóanyagokban gazdag fátyolmaszkot felhelyeznünk az általunk kritikusnak vélt területre. Ezekben a termékekben, (amennyiben megfelelőt választunk), magas koncentrációban találhatók meg az öregedés gátló, ránctalanító, hidratáló összetevők. A maszkban megtalálható hatóanyagok felszívódását, egy arcrollerrel méginkább fokozhatjuk. 

Fátyolmaszkjainkról bővebben olvashatsz a termékeknél.

Katt a képre!

Díjnyertes fátyolmaszkunk

Fontos a fényvédő termékek használata, ha szeretnénk elkerülni a pattanások kialakulását, érdemes kerülni az illatosított készítményeket és próbáljunk meg cink-oxid, vagy titánium-dioxid tartalmú terméket választani.

Nézzetek szét a termékeink között, mert az általunk forgalmazott termékek nem mindennapi hatóanyag tartalommal rendelkeznek és a ráncok kezelésében, forradalmian új trendet követő, szuper ránctalanító tapaszokat is találtok.