Szépségtippek!

Skinimalism 2021 legújabb trendje

Balogh Anita, kozmetikus és sminktetováló
2022.03.03 21:46
Skinimalism 2021 legújabb trendje

A tavasz mindig egyet jelent a megújulással, megtisztulással. Ilyenkor késztetést érzünk, hogy felfrissítsük ruhatárunkat, környezetünket.

Helyezd bőröd a középpontba, hiszen minden a szép bőrrel kezdődik! Ismerd meg minimalista szépségápolási szemléletünket.

A “skinimalism” szóösszetétel, az angol “skin” és “minimalism” szavakból tevődik össze, így utalva a minimalista bőrápolásra.

A mozgalom növekvő népszerűsége bizonyítja, hogy egyre többen választják az egyszerűbb, néhány termékből álló rutint a bőrápolásuk során. Ez annak köszönhető, hogy főleg a karantén időszakokban és a sok home office-ban, a túlzott sminkelés helyett, az ápolt, egészséges bőr került a középpontba. Manapság sokkal több időt és energiát fordítunk az arcbőrünk ápolására, azonban sokan azt tapasztalják, hogy a túl sok termék használata nem hozza a várt eredményt. Sőt, túlzott stresszt okozhat a túl sok lépésből álló rutin alkalmazása, vagy éppen a havonta felbukkanó, új csodaszer, vagy hatóanyag és az ezzel járó állandó fogyasztásra ösztönzés.

Mi a CoolSkinnél a kevesebb néha több elvét szeretnénk a figyelmedbe ajánlani és szeretnénk megismertetni egy olyan terméket, ami úgy ápolja a bőrödet és véd meg az öregedéstől, hogy az napközben disz-komfort érzetet keltene. Hiszünk abban, hogy a megfelelő termékek használatával, egyre többen választják az arcápolásnak ezt az egyszerűbb, könnyedséget jelentő formáját.

Nézzetek szét webshopunkban, nem mindennapi termékeket találhattok és megismerkedhettek a bőrápolás egy olyan formájával, amely a tengerentúlon már évek óta, hatalmas népszerűségnek örvend!

skinimalism

#szérum #fátyolmaszk #luxusbőrápolás #otthonibőrápolás #szépségápolás #bőrápolás #wrinklesschminkles #hatóanyagok #minőség #coolskin❤️